NL | EN     LinkedIn Twitter
'De open sfeer leidde tot een gretigheid om te leren over jezelf en anderen.'
· · Yoga
 

Power flow yoga en Core Strength

Wil je meer energiek en ontspannen door het leven? Heb je behoefte aan een leniger en sterker lichaam? Ben je op zoek naar meer rust en focus in je geest? En is een goede houding voor jou belangrijk, omdat je een groot deel van jouw leven zittend doorbrengt, achter de computer? Zodat je vitaal en zonder (pijn)klachten vol van jouw leven en ieder moment kunt genieten.   

Kom dan langs voor een Power Flow Yogales of Core Strength les bij Diana van Donselaar van beProud.

Power flow yoga is een krachtige en dynamische yogales, gericht op het versterken en focussen van lichaam en geest. Posities (asanas) vloeien soepel over in elkaar, waardoor een flow ontstaat via het verbinden van ademhaling en beweging. Zo leer je jouw ademhaling bewuster te benutten voor het opbouwen van je energie en beheersen van je lichaam. Core Strength is een les, waarin je specifiek werkt aan het versterken van je core via een combinatie van Yoga en Pilates oefeningen. 

In beide lessen zijn veel posities opgebouwd rondom het versterken van je ‘core’, het centrum van je lichaam. Je core bestaat uit buik-, rug-, bil- en bekkenspieren en vormt de basis van houding, beweging en balans. Een sterke core zorgt voor toename van kracht en stabiliteit, zowel fysiek als mentaal. Dit ondersteunt je in het aannemen van een goede houding en vitaal lichaam in je dagelijkse leven.

Wat kan Yoga en Core Strength voor jou betekenen:

 • Lenigheid en flexibiliteit;
 • Kwaliteit van ademhalen (meer zuurstof tijdens inspanning);
 • Focus en rust in je geest;
 • Energie en vitaliteit;
 • Lichaamsbeheersing en uithoudingsvermogen;
 • Sterke core en krachtontwikkeling;
 • Soepelheid in je bewegingen;
 • Persoonlijke groei.

Voor wie

De les is zowel voor beginners als gevorderden. Op basis van je ervaring, wensen (en huidige practice) bieden we je een les, die je uitdaagt op jouw niveau.
De groepsgrootte is maximaal 8, dus veel persoonlijke aandacht. Dit draagt bij aan het goed en veilig uitvoeren van de oefeningen. Waardoor het effect optimaal is.  

Wanneer en waar

Power Flow Yoga: woensdag van 09.30u tot 10.45u 
Core Strength: woensdag van 11.00 tot 12.00u 
Locatie: beProud Yoga studio, Plein 1940-1945 27, Naarden 

Ik bied ook Yoga privelessen aan of yogales op aanvraag. Voordelen van een priveles:

 • Deze kunnen plaatsvinden op een tijdstip en locatie die jou passen;
 • Exclusieve en individuele aandacht;
 • Een les die is ingericht op basis van jouw wensen, lichaam en mogelijkheden.  

Bel of mail me als je een les wilt volgen (diana@beproud.nl / 0615501717). En fijn als je er 10 minuten voor de aanvangstijd wilt zijn. Je eerste groepsles is gratis. 

\"Een gezellige en kleinschalige les waardoor er veel tijd besteed kan worden aan je ademhaling en uitvoering van de verschillende posities. Wat bij Diana voorop staat is je eigen lichaam, jij voelt zelf als beste wat je wel kan en wat je lichaam niet aan kan. Is er een bepaalde positie niet mogelijk dan heeft Diana er een andere/makkelijkere positie voor. Zelf train ik al geruime tijd Bjj, yoga leek mij altijd al een geschikte combinatie met BJJ aangezien je er leniger van wordt.
Wat ik vooral merk na de lessen bij Diana is dat ik me bewuster ben geworden van mijn lichaam en hoe ik beter druk kan zetten en gewicht kan verdelen.\"
Mariska Gerritsen