NL | EN     LinkedIn Twitter
'Van jong tot oud, hoog tot laag is er met veel enthousiasme gereageerd op de training.'
· · Visie &waarden
 

(Persoonlijk) leiderschap binnen verandertrajecten

beProud coacht teams en individuen, zodat zij de beste versie van zichzelf laten zien in een dynamische omgeving. Oftewel, ze blijven gefocust en energiek, ook als de druk op presteren toeneemt. Mens en vraagstuk staan hierbij centraal.

(Persoonlijk) leiderschap komt alleen tot stand door te werken op meerdere niveaus: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. En in verandertrajecten presteren mensen gemakkelijker onder druk vanuit een stevig innerlijk fundament. Oftewel vanuit innerlijke focus, kracht en balans.
Zo kunnen zij meebewegen met veranderingen vanuit zelfvertrouwen in plaats van krampachtig te blijven zoeken naar externe zekerheden. En vanuit deze houding weerstand tegen verandering te (blijven)vertonen. 

beproud werkt op meerdere niveaus aan het tonen van (persoonlijk) leiderschap in een veranderlijke omgeving. Zij verzorgt veelal oplossingsgerichte coaching, met een focus op wat werkt en op het uitnodigen van het eigen oplossend vermogen. Voorbeelden van methodes die beProud combineert: WaardenSystemen Graves, ACT talentmeting, Appreciative Inquiry, WorldCafe, Open Space, The Circle Way (dialoogmethode), Systemisch werk, Martial Arts en Taoistische Chi Kungs. Het onderscheidend vermogen van beProud ligt in het doeltreffend verbinden van oosterse en westerse ontwikkelmethodieken.  

Met Diana van Donselaar, oprichter en eigenaar, haal je de volgende kwaliteiten in huis: doeltreffend, persoonlijk, direct, doorziet snel denk- en gedragspatronen, raakt essenties en nodigt een ander uit te experimenteren met nieuwe zienswijzen en gedrag. Ze stimuleert de ander om vanuit eigen kracht focus aan te brengen en het eigen potentieel vol te benutten.  Om zo, onder druk. gemakkelijk te presteren en persoonlijk leiderschap te tonen.  

Haar kernwaarden zijn energiek, verfrissend, simpel, persoonlijk en doeltreffend.