NL | EN     LinkedIn Twitter
'Scherp, energiek, doortastend en dat met een flinke dosis humor. '
· · · Ontdek en leef jouw beste versie

Ontdek en leef jouw beste versie

Je leeft in een tijd, waarin baangaranties en oude zekerheden verdwijnen. De baan die je nu hebt, vraagt morgen iets anders van je of is er morgen zelfs niet meer. Aan jou de uitdaging mee te bewegen en te anticiperen.
Maar hoe ver ga je hierin? Hoe bepaal je waar je ja en waar je nee tegen wilt zeggen? Hoe kom je tegemoet aan de eisen van deze tijd en doe je waar je energie van krijgt?

Dat vraagt om een stevig innerlijk fundament en persoonlijk leiderschap. Gebaseerd op het kennen van je persoonlijke drijfveren, talenten en valkuilen. Op een focus richting het vol leven van ’jouw beste versie’.  En op de fundamentele keuze dat je iedere dag met energie je dag wilt starten en eindigen. 

Wil je meer inzicht in wat jou drijft, wat jou energie geeft en waar jouw talent ligt? En de basis leggen voor de loopbaan die helemaal bij jou past? Neem dan deel aan de workshop ’Ontdek en leef jouw beste versie’.

Geloof in de verborgen kwaliteiten die iedereen bezit;
ze wijzen mensen de juiste weg.
Rumi

 

Opbrengsten en effecten workshop

 

Werkwijze

Je start met het invullen van de ACT-meting. Gevolgd door een persoonlijk gesprek, waarin we de uitkomsten van de meting doorspreken. Tijdens dit gesprek is er ook aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen en -wensen. Daarna volgt een workshop van een dagdeel. 

Wat is ACT?
ACT staat voor Analytical Competence Tool en brengt drijfveren, competenties en talenten in kaart. En wel in twaalf minuten via een vernieuwende internetmeting die tekst en beeld combineert. Hiermee behoort ACT tot dé assessments van de toekomst. Sociaal wenselijk niet te beïnvloeden, doeltreffend en diepgaand. 
ACT biedt een waardevol hulpmiddel in professionele ontwikkeling. En een instrument wat stimuleert tot het optimaliseren van de energiebalans, het vergroten van plezier in (samen)werken en het optimaal benutten van het eigen talent.

Het persoonlijk gesprek vormt een eerste verkenning op de eigen drijfveren, energiegevers, -vreters, talenten en valkuilen.
Tijdens de workshop vindt hierop een verdieping plaats. We werken hierbij via de methode van waarderend onderzoeken. Deze methode is gericht op het delen en analyseren van succeservaringen en het uitbreiden van deze ervaringen naar de toekomst. Zo werk je steeds aan een lonkend toekomstperspectief waarin je jouw beste versie vol leeft.  

De oefeningen die we aanbieden zijn ervarings- en oplossingsgericht, waarbij je helderheid creëert over wat je wel, maar ook niet wilt en kunt. We dagen je uit je blik te verruimen, grensoverschrijdend te denken alsmede belemmerende patronen te doorbreken.  

beProud biedt deze workshop weer aan op donderdag 27 april 2017. 
Mocht je geinteresseerd zijn om deze workshop aan te bieden aan medewerkers binnen jouw organisatie, dan kan dat natuurlijk ook. 

 

Wanneer, waar, kosten?

De workshop 'Ontdek en leef jouw beste versie' vindt plaats op 4 mei 2017 van 14.30u tot 18.30u bij beProud in Naarden. Het persoonlijke gesprek plannen we in overleg.
De investering bedraagt € 395 per persoon (excl. BTW). Inbegrepen: ACT internet-meting, ACT terugkoppelingsgesprek, uitgebreide ACT rapportage, 4uur durende workshop op prachtige locatie, studiemateriaal en follow-up.  

Wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar diana@beproud.nl 

Motivatie is als je dromen hun werkpak aantrekken

« Terug