NL | EN     LinkedIn Twitter
'De open sfeer leidde tot een gretigheid om te leren over jezelf en anderen.'
· · · Meester in leiderschap

Meester in leiderschap

‘Op elk terrein heb je vele beginnelingen, een klein aantal deskundigen, en sporadisch een meester. Een beginneling waaraan je een vraag stelt over het onderwerp op zijn terrein komt met een eenvoudige (simplistische) uitleg, die van weinig waarde zal blijken. Een expert, waaraan je dezelfde vraag stelt, geeft je een ingewikkelde uitleg, die ook van weinig waarde zal blijken. Stel je dezelfde vraag tenslotte aan een meester, dan is er kans dat je een uitleg krijgt die simpel, verbluffend elegant en opmerkelijk doeltreffend is.'
Robert Quinn

Hoe werk jij in deze wereld waarin de kwantiteit en complexiteit van vraagstukken toenemen en er een steeds groter beroep op professionalisering en zelf lerend vermogen wordt gedaan. Bij veel mensen leidt dit tot innerlijke onrust, de neiging nog harder te werken en het gevoel opgeslokt te worden door de hectiek van alledag. Weten en uitdragen waar je voor staat en vanuit dit fundament inspelen op deze context is verheven tot een hedendaagse kunst binnen ieders werkveld. Wil jij deze hedendaagse kunst nog beter verstaan? En wil jij dit met verbluffende eenvoud, doeltreffendheid en elegantie doen?

Neem dan deel aan het programma ‘Meester in leiderschap’. Meester in leiderschap staat voor het optimaliseren van zelfsturing en persoonlijk leiderschap en daarmee betrouwbaar en inspirerend leidinggeven aan anderen.

Unieke locatie

Dit vijfdaagse programma vindt plaats in een cultuurhistorisch gebied in Midden-Italië. Villa Stampa is je thuis gedurende je verblijf. In de directe omgeving vond de slag van Hannibal bij Lago Trasimeno plaats en vind je de oude Etruskische stad Cortona. De groei van het aantal volgelingen van Fransiscus van Assisi, de onvoorstelbaar vroege welvarendheid en vredelievendheid van de Etrusken, het gebeurde allemaal in dit gebied. Deze omgeving inspireert tot meesterlijk leiderschap.

 

Voor wie?

Leidinggevenden, Verander-, HR- en projectmanagers. Kortom professionals die:


Wat levert deelname op?

Met minder inspanning en met meer energie boek je betere resultaten door
meer zelfbewustzijn, (zelf)vertrouwen, visie, meesterschap en persoonlijk leiderschap.

Voorbeelden van effecten:


hoe werken we?

Je werkt voortdurend aan meesterlijk leiderschap via vier niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De volgende onderdelen maken deel uit van het programma:


Wie zijn de begeleiders?

Martha Lettenga en Diana van Donselaar. Martha biedt veiligheid, is in staat om snel en helder te analyseren en is sensitief. Zij gebruikt haar creativiteit en humor om vaste patronen op een lichte en vloeiende manier te benaderen. Zij is registerpsycholoog Arbeid en Organisatie NIP en is o.a. thuis in methodieken als Motivational Interviewing, Empowerment technieken en Storytelling. Wij delen onze passie voor het bevorderen van bevlogenheid en kracht van mensen in hun werk. 


Praktische informatie

De investering voor dit programma bedraagt € 2480,- exclusief BTW. Inbegrepen in deze investering zijn: intakegesprek, ACT talentmeting, facilitering door twee begeleiders op een groep van zes tot acht personen. Kosten voor accommodatie en vol pension zijn € 895. Op verzoek komen wij vrijblijvend langs om een toelichting te geven.

Wil je meer informatie en/of je aanmelden, mail dan naar diana@beproud.nl 

« Terug