NL | EN     LinkedIn Twitter
'Gelukkig niet zo'n zelfingenomen schreeuwerige trainer.'
· · · Leertrajecten

Leertrajecten

Jouw focus ligt op het creëren van een lerende en toekomstbestendige organisatie. Vakmanschap, verbinding, regie, zelforganisatie, cocreatie en leren van elkaar vormen in dit nieuwe tijdperk sleutelelementen. Je wilt zogenaamde 'Scaffolding' leertrajecten aanbieden aan de leiders en mensen, die deze elementen in zich dragen. Zodat zij een cultuur ontwikkelen, waarin het gemeengoed is dat iedere medewerker een andere medewerker leert wat hij/zij heeft geleerd en tegelijkertijd zelf iets nieuws leert van een ander die alweer verder is.  
 

Een greep uit klantvragen:

 

Een greep uit behaalde resultaten:

 

Aanpak en duur:

Deze variëren op basis van de klantvraag (gewenste situatie) en huidige situatie. In een intakegesprek verkennen we uw vraag en behoefte. Vervolgens doen we een voorstel voor een aanpak, die aansluit bij uw cultuur en vraag. Hierin kan ook een startassessment zijn verwerkt (meting voor startsituatie).
De duur van een training en/of traject kan variëren van een halve dag tot achttien maanden.  beProud is gefocust op het versterken van een intern leerproces binnen een organisatie, waardoor minimale interventies soms al kunnen leiden tot het beoogde effect. 

Unieke combi van HBO Management Opleiding en MD-traject

Diana van Donselaar heeft in de rol van adviseur bij de Carante Groep de leergang 'Focus en Verbinding' mede ontworpen. Deze leergang is bestemd voor middenmanagers. Ook is zij studiebegeleider binnen de eerste lichting. Deze leergang is een unieke cocreatie van de Carante Groep en de Hogeschool van Amsterdam. Een maatwerk programma dat deelnemers werkelijk uitnodigt eigen regie te voeren over hun professionele ontwikkeling, gecombineerd met de mogelijkheid tot het behalen van een Bachelor Degree (Bedrijfskunde of HRM). Interessant voor jou en/of jouw organisatie? Zie de brochure. 

 

Reacties klanten op onze aanpak: 

'Met Disney Channels kijken we op een heel erg succesvolle training terug met Be Proud. De drijfveren en motieven van de teamleden waren vooraf met een eenvoudige scan in kaart gebracht. Voor het hele team gaf dit meer inzicht in: waar ze energie uithalen en wat hen energie kost als ook wat anderen belangrijk vinden en juist niet (in hun werk). De training die volgde werd met veel energie en met humor ingezet door Diana. Deze open sfeer leidde tot een open attitude bij de deelnemers en een gretigheid om te leren over jezelf en anderen. Van jong tot oud, hoog tot laag is er met veel enthousiasme gereageerd op de training.'

Marieke van Heeswijk, General Manager Disney Channels and Disney Online Benelux

 

'Waar Diana binnenkomt, ontstaat beweging en positieve energie.'

Mattijs Schuurman, Head of Human Resources LANXESS Elastomers B.V.  

 

'beProud luistert goed wat nodig is en zorgt voor zeer verrassende werkvormen'

Jacqueline van Dijk, Directeur SVB Verzekeringen

« Terug