NL | EN     LinkedIn Twitter
'Een coach dus waar je ├ęcht wat aan hebt! '
· · · Individuele coaching

Individuele coaching

Jouw wens: Datgene doen wat past bij je drijfveren, passie en talenten liggen. Je wilt je hart en passie volgen en je volle potentieel leven. Je wilt meer realiseren met minder inspanning (optimale energiebalans). In een omgeving met toenemende veranderingen en eisen. Dit vraagt om persoonlijk leiderschap.
beProud biedt jou individuele coaching om dit te versterken. Via het doorbreken van belemmerende patronen en het optimaal benutten van jouw innerlijke kracht. 

 

Een greep uit individuele coachbehoeften:


Een greep uit behaalde resultaten:


Aanpak en duur:

beProud biedt een coachtraject aan, meestal bestaande uit een kosteloos intakegesprek en vijf coachsessies. Veelal combineren we dit met twee zogenaamde driehoeksgesprekken met de direct leidinggevende erbij . Daar waar de externe coach en de leidinggevende beiden coachen richting eenzelfde ontwikkeling, kan dit het leerproces aanzienlijk versnellen. 

De coach focust binnen het traject op het versterken van de eigen kracht en benutten van eigen hulpbronnen, als sleutel voor het doorbreken van belemmerende patronen. Dit combineert zij met interventies op het gedrag dat de gecoachte in het hier en nu laat zien (patronen zijn namelijk al vanaf de eerste sessie zichtbaar). Zo werkt de gecoachte zo autonoom mogelijk naar het realiseren van eigen coachdoelen. 


Reacties klanten op onze aanpak:

Diana weet met haar nuchtere en praktische kijk op de zaken snel tot de essentie door te dringen. Zij neemt je mee op een weg die leidt naar zelfinzicht en het onder ogen kunnen zien van je sterke en zwakke kanten. Trots zijn op jezelf en datgene wat je kunt én verder durven groeien zowel prive als zakelijk is daarvan het resultaat. En dat allemaal zonder "zweverig, ongemakkelijk gedoe". Een coach dus waar je écht wat aan hebt! 

Marianne van Schaik in de rol van Directeur bij Amfors

Wil je meer informatie en/of een vrijblijvend intakegesprek, neem dan contact op

« Terug