NL | EN     LinkedIn Twitter
'Gelukkig niet zo'n zelfingenomen schreeuwerige trainer.'
· · · Bewegen vanuit essentie

Bewegen vanuit essentie

Je wilt (nog) vrijer en gemakkelijker bewegen. En je minder laten beperken door spanning en stijfheid in je lichaam (als gevolg van veel zitten achter de computer). Je streeft naar ruimte en balans in je lichaam en je geest. Je wilt jouw kwaliteit van bewegen optimaliseren en energiek door het leven heen gaan. Je beoefent regelmatig Yoga of Martial Arts en bent op zoek naar een verfrissende manier om een stap verder te komen in je practice. En je in je bewegingen meer te laten leiden door innerlijke kracht. Om vanuit jouw essentie en innerlijke kracht bij te dragen aan jouw geluk en dat van anderen.

Volg dan de drieluik training op 16 maart, 20 april en 25 mei. Via verfrissende invalshoeken kijk je naar en ervaar je jouw manier van bewegen. En wat dit zegt over jouw essentie en over jouw unieke kwaliteiten. Maar ook over jouw valkuilen en negatieve patronen.
Je leert jouw innerlijk fundament en jouw innerlijke kracht te vergroten. Via het aanwenden van innerlijke krachtbronnen. Zo kun je patronen doorbreken en nog meer bewegen vanuit jouw essentie en innerlijke kracht.

 

Voor wie?

Voor een ieder die vrijer en gemakkelijker wil bewegen. En spanning en stress in het lichaam wil loslaten. Voor een ieder die dichter bij de eigen essentie wil komen en meer in haar kracht wil staan.  
Doe je al Yoga, Martial Arts of beoefen je een sport, dan biedt deze workshop een verfrissende manier om een volgende stap te zetten practice.

 

Opbrengsten en effecten workshop


Werkwijze

We bieden je korte reeksen van oefeningen in Vinyasa flow Yoga en Dynamic Breathwork. Afgewisseld met simpele en krachtige Systemic Rituals oefeningen. Systemic Rituals is een methode, voortgekomen uit Systemisch Werk en Sjamanisme, die mensen helpt hun innerlijke kracht te versterken. Niet via cognitie of theorie, maar via bewegen en ervaren in de ruimte op basis van (levens)vragen van deelnemers.

In het eerste deel van de workshop ligt de nadruk op het observeren en ontdekken van (het effect van) iemands manier van bewegen en zijn/haar essentie.
In het tweede deel van de workshop beoefenen we Yoga en Dynamic Breathwork, waarbij we ons  laten ondersteunen door persoonlijke krachtbronnen. Om gedragen door deze krachtbronnen in te gaan op de uitnodiging om vrij te bewegen vanuit onze essentie. 

 

Begeleiding

Door Diana van Donselaar van beProud. Zij coacht al geruime tijd mensen en teams in het tonen van hun beste versie. Via het (her)vinden van innerlijke rust, balans, kracht en focus. Zodat zij de wereld vitaler en wijzer maken. Dit doet zij vanuit het geloof dat ieder mens beschikt over een verrassend potentieel. De sleutel voor het ontsluiten van dit potentieel ligt in de juiste uitnodiging aan mensen en teams. Hierbij zet ze niet mensen en teams in hun kracht, dat doen zij zelf!

Diana verbindt op praktische wijze Westerse ontwikkelmodellen met Oosterse wijsheden. En ze beschikt over een specialisme in het effectief omgaan met druk, stress en energie. Haar kwaliteiten zijn: Energiek, doeltreffend, verfrissend en verbindend. 

 

Praktisch

Datum:         5 oktober, 2 november, 30 november
Tijd:              13.30 - 17.30u
Locatie:         beProud, Plein 1940-1945 27, 1411 SL Naarden
Investering:  € 195
Maximale groepsgrootte: 6 personen 

Nb. Diana verzorgt reguliere yogalessen op woensdag- en zondagochtend in de beproud ruimte. Dit zou een waardevol vervolg en/of voorbereiding kunnen zijn op deze workshop. klik hier voor meer info. 

« Terug