NL | EN     LinkedIn Twitter
'Diana dringt met haar nuchtere en praktische kijk snel tot de essentie door. '
· · Partners

Samenwerken aan team- en individuele ontwikkeling

Diana werkt graag samen met partners in uitvoeren van coachingstrajecten. Dit draagt bij aan een verfrissende benadering en continuiteit. Hier tref je een aantal partners met hun CV en kernwaarden.

 

Diana van Donselaar

Ik sta voor energie, verandering en daadkracht. Ik begeleid mensen en organisaties richting het realiseren van hun volle potentieel. Energiek, doeltreffend, verfrissend en verbindend: Dat zijn mijn kwaliteiten.

Dimphy Peters

Ik sta voor leiderschap, avontuur en verandering. Ik help organisaties en individuen bij het vergroten van hun succes. Daarbij maak ik gebruik van optimisme, gedrevenheid, helderheid en rust.

Henriette Prins

Ik sta voor passie, vertrouwen en kracht. Mijn passie is het begeleiden van mensen in het (her)vinden van hun innerlijke kracht en hun kern. Hierbij zet ik in: natuur, nieuwsgierigheid en veiligheid. www.hpnc.nl

Dick van Vlooten

Ik creeer mooie organisaties via het bouwen van processen, culturen en organisaties die slim, effectief en klantgericht werken. Ik sta voor transformatieve verandering, proactief denken en handelen vanuit passie en het hart.  www.dicuore.nl