NL | EN     LinkedIn Twitter
'Waar Diana binnenkomt, ontstaat beweging en positieve energie.'
· Klant
 

Behoefte aan coaching in een veranderende context?

Je maakt deel uit van een organisatie die levert in een markt met een dynamisch speelveld. Verandermanagement en (blijven) presteren onder druk zijn actuele thema's. En proactief handelen, out of the box denken en het tonen van persoonlijk leiderschap vormen hierbij belangrijke succesfactoren.
Je wenst de volgende eigenschap: het vermogen om onder toenemende druk en snelheid van veranderingen de beste versie van jezelf te (blijven) tonen. Je wilt ontspannen presteren onder druk, essenties raken en dichtbij jezelf en waar jij voor staat blijven. Zo kom je rustig, gebalanceerd, krachtig en doeltreffend over. 

Je bent op zoek naar een (team)coach met een verfrissende, persoonlijke en eigentijdse aanpak. De coach levert maatwerk vanuit jouw wensen en vraagstukken in jouw organisatie. En een aanpak die creativiteit, persoonlijk leiderschap, eigenaarschap en eigen kracht stimuleert.
Waarbij leren betekent dat individuen en teams uit hun comfortzone stappen met een coach die hen voorgaat. Vlekkeloos en perfect verloopt het leerproces niet, maar met vallen en opstaan in een veilige setting doorbreek je patronen en groeit hun vertrouwen. Niet omdat de coach mensen verandert en in hun kracht zet, maar omdat de coach oprecht gelooft in eigen kracht en oplossingsvermogen. Dat is wat je krijgt als je Diana in huis haalt.