NL | EN     LinkedIn Twitter
'Scherp, energiek, doortastend en dat met een flinke dosis humor. '
· · Diana & beProud
 

Persoonlijke groei & teamontwikkeling

\'Be the change you want to see in the world\'

Ik ben Diana van Donselaar en heb beProud in 2003 opgericht. Hiermee verenig ik hobby en werk. Ik coach mensen en teams in het hervinden van hun beste versie. Zodat zij, via persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling, de wereld vitaler en wijzer maken.

Dit doe ik vanuit het geloof dat ieder mens beschikt over een verrassend potentieel. De sleutel voor het ontsluiten van dit potentieel ligt in de juiste uitnodiging aan mensen en teams. Hierbij zet ik niet mensen in hun kracht, dat doen zij zelf. Ik coach individuen en teams in het bepalen van een eigen route, het lef om af te wijken van gebaande paden en oog te hebben voor hun talenten en gedragspatronen. 

Ik benut graag de volgende kwaliteiten in de team- en individuele coaching: energiek, doeltreffend, verfrissend en verbindend. Ik verbind op praktische wijze Westerse ontwikkelmodellen met Oosterse wijsheden. Ik heb me bekwaamd in Krijgskunst (Martial Arts), Mindfullness en Yoga en de toepassing van achterliggende principes.

Dit vanuit een interesse in stressmanagement en het effect van druk en spanning op mensen. Ik vertaal deze benaderingen en principes naar hedendaags leiderschap, persoonlijke groei, teamontwikkeling en presteren onder druk. Waarbij ik tevens werk met diverse communicatiemodellen, dialoogmethodes en Systemisch werken.

In de bijlage vind je de nieuwsbrief die ik schreef naar aanleiding van het 10 jarig bestaan van beProud.  Dit illustreert mijn passie en aanpak.