NL | EN     LinkedIn Twitter
'Ze neemt je mee, verrast, confronteert en geeft zoveel waardevolle inzichten.'
· · Circle Way Cafe
 

Circle Way Cafe

Rondom de start van ieder seizoen organiseren we een Cafe, gericht op het creeren van bijzondere ontmoetingen en boeiende dialogen, die er werkelijk toe doen. Het volgende Cafe is op zondag 26 maart. Dit keer organiseren we het café weer op een zondagmorgen, een mooi moment om even stil te staan, te reflecteren en te ont-moeten.   

Wat beoogt het Circle Way Café?

Tijdens een Café zijn we een ontspannen, aandachtige en inspirerende dialoog met elkaar zijn over thema’s die ons echt raken en aangaan. We creëren met elkaar een omgeving die open minded en aandachtig is.

Het  Circle Way Café is een plek waar je uitgenodigd wordt met je hart te spreken, je je laat inspireren door andermans verhalen en je vertelt de jouwe.

We ervaren met elkaar The Circle Way, een prachtige dialoogmethode, die uitnodigt tot het delen van bijzondere verhalen en doorleefde wijsheid. Om daarna nog wat te drinken met wat lekkers en dan weg te gaan, gevoed en geïnspireerd door anderen en de ontmoeting die we haden. 

 

Praktisch

Datum en tijd              : zo. 26 maart, 11.30u-13.30u, ontvangst v.a. 11.15u *;
Locatie                         : BeProud, Plein 1940 1945 nr 27 te Naarden
Voorbereiding               : volgt nog

De toegang tot een Circle way café is altijd gratis en onbetaalbaar. We zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.

Wie er opdagen zullen precies de juiste mensen zijn! Laat  weten of je mee gaat doen en mail naar info@thecircleway.nl. Maar voel je ook vrij om spontaan binnen te lopen. 

Een korte terugblik, thema\'s vorige Circle Way Cafés: 

  1. Hoe richt ik mijn aandacht op wat er voor mij werkelijk toe doet?
  2. Stel je voor, je hebt de doorleefde wijsheid van een grootouder en de pure onbevangenheid van een kind, hoe zou jij je leven (werk) dan vormgeven in het hier en nu? 
  3. Illustreer via een persoonlijke ervaring wat vertrouwen voor jou betekent in jouw werk.
  4. Hoe wil jij, iedere dag weer, een bijdrage leveren aan een mooiere, betere en leukere wereld? 
  5. In hoeverre dien je jouw toekomst te creëren via concrete acties en initiatieven? Of is de weg er juist meer één van loslaten en vertrouwen op een toekomst die zich aan jou ontvouwt? En wat is dan de juiste balans tussen initiatief en loslaten?
  6. Wat betekent collectieve wijsheid voor jou en hoe draag jij hieraan bij? 
  7. Zingeving en balans is nauw verbonden met de betekenis die we hebben voor onze omgeving. Iets bijdragen aan een ander, de wereld, hoe (schijnbaar) bescheiden ook. En ons hierin laten inspireren door prachtige gebaren van anderen. Onszelf steeds weer te vraag stellen in alles wat we doen: Dragen we hiermee bij aan een ‘Samenleving in balans’. 

Collect moments, not things