NL | EN     LinkedIn Twitter
'Waar Diana binnenkomt, ontstaat beweging en positieve energie.'
· · · Update: gratis Yoga Proeflessen
 

15-07-2016

Update: gratis Yoga Proeflessen

Deze zomer bied ik proeflessen Vinyasa Yoga aan in mijn kantoor in Naarden. Vinyasa Yoga is een meer actieve vorm van yoga waarbij ademhaling en beweging samenkomen in een flow. Ik bied deze lessen aan in het kader van de Yang Yoga Teachers training, die ik volg bij de Nieuwe Yoga School in Amsterdam.

Ik geniet van de opleiding en dit nieuwe pad, dat deels ook voelt als een oud bekend pad. Bijna 20 jaar geleden gaf ik voor het eerst les aan een groep (binnen een sportschool). Zeven jaar lang gaf ik les in aerobics en Pilates. 
Nu, anno 2016, ligt mijn passie, werk en hobby nog steeds in het trainen en coachen van teams en mensen in hun ontwikkeling. 
Yoga heeft veel voor me betekend, dus ik beschouw het echt als een voorrecht om de voordelen van Yoga door te mogen geven aan anderen. 

Voor mij is het verzorgen van proeflessen een mooie manier om te oefenen, feedback te ontvangen en mijn vaardigheden aan te scherpen.  
Voor jou is het misschien een mooie kans om te ervaren wat Yoga voor jou kan betekenen. En/of je eigen practice te intensiveren via het volgen van extra lessen. 

Tot en met augustus bied ik de lessen kosteloos aan, in ruil voor jouw feedback.

Rooster:
Zondag om 10.00u: 
7, 14 en 21 augustus
Woensdag om 10.30u: 
13 en 20 juli, 17 en 24 Augustus 

Adres: Plein 1940-1945 27, Naarden.

Als je wilt komen zou het fijn zijn als je me vooraf even mailt of belt. 

In de herfst wil ik \'Yoga for BJJ/MA\' lessen gaan verzorgen (hoe cool is dat).
Henk Heneweer, mijn BJJ professor bij Kaishin biedt me de mogelijkheid aan om de komende periode Yoga warming-ups in zijn lessen te verzorgen. 
Ik ga me focussen op het aanbieden van zgn. sequences (reeksen van oefeningen) die je thuis dagelijks kunt doen. 
Als je geinteresseerd bent in het volgen van een \'Yoga for BJJ\' les en/of je wilt een \'Yoga for BJJ/MA class\' aanbieden aan leden van jouw school, dan houd ik me aanbevolen. 

Hoe kan \"Yoga for BJJ/MA\' jouw game & skills verbeteren:
Meer flexibiliteit en lenigheid (vnl. in je rug, heupen en schouders), sneller herstel van blessures, meer rust en focus in je geest, verbeterde conditie door beter ademhalen, meer flow in je bewegingen en een sterkere core. 

 

« Terug